MDC Interieur Concept

www.mdcinterieurconcept.be

 

 

MDC Interieur Concept uit Machelen (Zulte) is een ontwerpbureau voor moderne design interieurs. Dankzij ons eigen designteam kunnen wij onbeperkt interieurs ontwerpen, steeds op maat en zoals de klant het wenst. MDC Interieur Concept werkt aan de totaalinrichting van woningen, winkels en kantoren. Voor alle maatwerk, meubelen of kasten op maat kan U bij ons terecht. Van het kleinste lichtaccent tot de prachtig openschuivende kast die zoveel mogelijkheden verbergt. MDC Interieur Concept biedt, naast een uitgebreide waaier aan ontwerpen voor leef- en werkruimten, ook internationale topmerken aan (zie Designmeubelen). U kan zelf onze ontwerpen komen bewonderen in onze toonzaal (1000 m²).

 

Onder het motto "Marvelous ideas for better life", werkt MDC Interieur Concept aan een geweldig design en voert dat concept vervolgens vakkundig en met oog voor detail uit.MDC Interieur Concept werkt voor alle doelgroepen: jonge mensen die een totaalproject opvragen en de investering over verschillende jaren spreiden, de veertigers die vaak denken aan renovatie van hun 1e woning, en de senioren die hun interieur wensen te vernieuwen.Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het vlak van vormgeving en interieur gaan zaakvoerder Hans De Clercq en zoon Tim regelmatig naar beurzen in binnen- en buitenland.

 

Wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met MDC Interieur Concept in Zulte en dit op het nummer 09 386 17 93.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review